Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ερωτηματολόγιο από το Τμήμα Ψυχολογίας


Αγαπητοί συνάδελφοι,


Γνωρίζουμε ότι όλοι οι συνάδελφοι αυτή την περίοδο καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε συναισθήματα άγχους, έντασης και θλίψης.


Η Δομή Αλληλεγγύης «Άρτεμις» Διοικητικού Προσωπικού ΕΚΠΑ σε συνεργασία με το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου μας, οργανώνουν δράσεις ψυχολογικής υποστήριξης των διοικητικών υπαλλήλων σε αυτή την δύσκολη συγκυρία. Οι δράσεις αφορούν στην παροχή ατομικής ή ομαδικής ψυχολογικής υποστήριξης και απευθύνονται στους συναδέλφους που απειλούνται άμεσα από το μέτρο της διαθεσιμότητας.


Το Τμήμα Ψυχολογίας, προκειμένου να εντοπίσει τα αιτήματα των συναδέλφων και να διαμορφώσει τις κατάλληλες δράσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, σχεδίασε ένα ερωτηματολόγιο. Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος googledocs και μπορείτε να το συμπληρώσετε ως τις 20 Μαρτίου. Η επεξεργασία του και η υλοποίηση των δράσεων θα γίνει από τα μέλη ΔΕΠ και τους συνεργαζόμενους επιστήμονες του Τμήματος Ψυχολογίας.


Επειδή όσο πιο πολλές απαντήσεις έχουμε τόσο πιο έγκυρο θα είναι το αποτέλεσμα και πιο προσωποποιημένες και στοχευμένες θα είναι οι δράσεις προς όφελος όλων μας, σας παρακαλούμε να το συμπληρώσετε άμεσα.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Τα μέλη του «Άρτεμις»


Για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο ηλεκτρονικά πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου