Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση απεργιακού ταμείου

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 11ης/10/2013, δημιουργήθηκε απεργιακό ταμείο προκειμένου να υποστηριχθεί ένας απεργιακός αγώνας διαρκείας που ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου και διαρκεί μέχρι και σήμερα.

Φορείς, σωματεία, συλλογικότητες και άτομα ανταποκρίθηκαν και συνεισέφεραν σ' αυτό, όπως και στο αντίστοιχο ταμείο του ΕΜΠ.

Φοιτητές μας και αλληλέγγυοι διοργάνωσαν εκδηλώσεις για αυτό το σκοπό.

Συνάδελφός μας από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ανωνύμως κατέθεσε το μισό μισθό του στα απεργιακά ταμεία ΕΚΠΑ και ΕΜΠ.

Άνθρωποι χωρίς σημαντικό εισόδημα έδωσαν από το υστέρημά τους για να στηρίξουν τους απεργούς του ΕΚΠΑ, αναγνωρίζοντας τον αγώνα μας ως μια δυναμική αντίσταση που έπρεπε να της δοθεί η δυνατότητα να συνεχιστεί.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους εκείνους που συνεισέφεραν στο απεργιακό ταμείο. Κι όλους όσους πρόκειται να το κάνουν.

Από τις 10 Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα, αναπτύχθηκαν δεσμοί αλληλεγγύης μεταξύ μας. Η αλληλεγγύη αυτή ήταν που μας επέτρεψε, παρά τις όποιες αντιξοότητες, να φτάσουμε μέχρι εδώ. Κι αυτή είναι που θα μας επιτρέψει να πάμε παραπέρα.

Δεδομένων των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε όλοι, το απεργιακό ταμείο που με κόπο στήσαμε θα πρέπει να ενισχυθεί με την ενεργή συμβολή όλων μας για να μπορούν να συνεχίσουν να καλύπτονται εξαιρετικά ανελαστικές ανάγκες συναδέλφων.

Εθνική Τράπεζα

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 151/636387-35
IBAN: GR0601101510000015163638735
SWIFT (BIC): ETHNGRAAA
Τα ονόματα που εμφανίζονται είναι: Σαλονικίδης Σέργιος, Ντανάκα Τρανταφυλλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου